Naam en faam: Giveaways bedrukken

Giveaways bedrukken: dé manier om goedkoop en snel de goede naam van jouw bedrijf op te schalen. Giveaways zijn relatiegeschenken, meestal klein van formaat maar handig in gebruik, die je geeft aan klanten (nieuw of bestaand), afnemers of je werknemers. Door iets te schenken zal de naam van jouw bedrijf een positieve indruk achterlaten in het geheugen van de degene die het krijgt. Dit gebeurt natuurlijk alleen als de ontvanger ook iets heeft om zichzelf eraan te herinneren van wie hij zo’n hebbedingetje heeft gekregen. Laat daarom altijd je logo of bedrijfsnaam op giveaways drukken.

Giveaways bedrukken

Selecteer je geschenk zorgvuldig. Het zijn geen grote cadeaus, maar mensen zullen een gratis zonnebril, paraplu of USB-stick zeker waarderen. Je kunt er nooit teveel van hebben want ze zijn altijd handig. Voor een kantooromgeving zijn USB-sticks, pennen en mokken altijd gewenst, maar deze worden vaak gebruikt als giveaways dus je zal er niet direct uitspringen. Wil je dit toch doen dan kun je bijvoorbeeld hetzelfde concept gebruiken, maar dan met een extraatje. Zo kun je kiezen voor een thermo-mok of een stylus pen. Let erop dat je giveaways niet te snel slijten. Dat brengt niet alleen met zich mee dat de ontvanger lang van jouw geschenk kan genieten, maar het is ook nog eens beter voor het milieu.

Minder geld, meer relaties

Giveaways bedrukken hoeft niet duur te zijn. Uiteraard gaat de prijs van een relatiegeschenk omhoog bij steviger materiaal of technologische snufjes, maar vaak geldt: hoe meer je koopt, hoe lager de stukprijs. Goede bedrukking is essentieel voor je zichtbaarheid, dus zorg dat je een goede kwaliteit logo beschikbaar hebt. Bedrukken kan via websites voor relatiegeschenken, waar je online besteld en aangeeft wat je wensen zijn. Je gepersonaliseerde giveaways zullen vervolgens spoedig in je postvak liggen.